YAŞIM TUTMUYOR MUTLULUĞA
• • •

Yeni albümü dijital mağazalardan satın alabilirsiniz.

YENİ ALBÜMÜ
SATIN ALIN
MAĞAZA
Gökcan Sanlıman Welcome

Merhaba

Merhaba arkadaşlar,

 

Hepimizin uzun zamandır beklediği web siteme hoş geldiniz! Öncelikle bu vesileyle müziğime destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra benimle ilgili daha çok şey duyacak ve göreceksiniz. Blog sayfamı takip edebilir, sosyal medya üzerinden de iletişimi sürdürebiliriz!

 

Müzik kariyerim benim için çok önemli, o kadar şanslıyım ki tutkularımı müzik ile ifade edebiliyor ve sizin beğeninize sunabiliyorum. Çok yakında pek çok yeni konserle buluşacağız! Tüm etkinliklerimi web sitem üzerinden de takip edebilirsiniz.

 

Sevgiler,

 

Gökcan Sanlıman

 
3 Comments
  • Öncelikle web siten hayırlı olsun, abi. Çok güzel olmuş, yeni albümde de umarım her şet istediğin gibi olur. ^^ Arkandayız, seni çok seviyoruz. Başarılarının ve güzel şarkılarının devamını dilerim.

    29 March 2016 at 19:30
  • Rabia Gözel
    Reply

    Replay tuşunun bozulduğu anlardayım şu an ve buraya dökmek istedim; göreceğini düşünerek. Yaşım Tutmuyor Mutluluğa. Sözler, müzik, kullanılan enstrümanlar zaten her daim çok güzeldi, yine güzel. Burada hemfikiriz, yine evet. Bu kısma çok dalmayayım, çıkamayız^^ Fakat ben klibe de bayıldım. O kadar sade ve dingin ki, şarkının önüne geçmeden bütün duyguyu yansıtıyor. Çok başarılısın abi klipte de. Gerçekten seni çok seviyorum. Merak etme, istediğin üzere şarkılarını daha çok seviyorum^^ İyi ki varsın. Nice başarılara!

    8 April 2016 at 01:02

Post a Comment